CZOPKÓ NÓRI VAGYOK.

A smink hosszú évek óta töretlen szerelmem.

Rengeteg hölggyel találkoztam, akik nem igazodnak el a sminkelés világában, elbizonytalanítja őket az a rengeteg helyről érkező tömény információ, amit az interneten és különböző női magazinokban találnak a témáról, és minél több dologról hallanak, csak annál jobban összezavarodnak.

A fő célom, hogy nekik, nektek segítsek!

ISMERJ MEG JOBBAN

RÓLAM ÍRTÁK

Nóri teljesen megváltoztatta a sminkről alkotott fogalmaim. Amellett, hogy mindig fantasztikusan érzem magam nála, olyan tippeket kaptam tőle az arcápolással és a saját kezűleg készített sminkeléssel kapcsolatban, hogy leesett az állam. Nagyon-nagyon szeretem az alkotásait. Minden alkalommal egy új arcomat ismerhettem meg a szép sminkeken keresztül, és ez mindig nagy örömmel párosult. Nagyon köszönöm Nóri, hogy vagy.
– NAGY GABRIELLA –

Bízd rám magad!

  • Ismerd meg a benned rejlő valódi Nőt! – Tapasztald meg milyen érzés, ha a tükörből egy gyönyörű nő néz vissza rád: IGEN, EZ TE VAGY, maszk nélkül, önmagad természetességében!

  • Átváltoztatás helyett természetes szépség! – Ne félj attól, hogy a smink megváltoztat! Segítő kezet kapsz abban, hogy üde, ragyogó, friss és természetes legyél, ami hosszú távon is a tiéd marad!

  • A valódi szépség sugárzó! – A külvilág visszatükrözi mindazt, amit legbelül érzel. Ismerd meg azt a jóleső magabiztosságot, amit a smink hatására érzel, hidd el, mindenkinek működik!

PORTFÓLIÓ

SMINKVARÁZS WORKSHOP

A TE HÉTVÉGÉD – NŐI VARÁZSTÁBOR

EGYÉNI SZOLGÁLTATÁSOK

CÉGES OKTATÁSOK, RENDEZVÉNYEK

SMINKVARÁZS WORKSHOP

A TE HÉTVÉGÉD – NŐI VARÁZSTÁBOR

EGYÉNI SZOLGÁLTATÁSOK

CÉGES OKTATÁSOK, RENDEZVÉNYEK