JELENTKEZÉS

Kockázat nélkül

Pontosan tudom milyen bosszantó, ha csalódottan mész haza egy képzésről mert úgy érzed, nem azt kaptad a pénzedért, amire számítottál. Szeretném, ha nálam ez soha nem fordulna elő, ezért 100%-os elégedettségi garanciát vállalok az oktatásaimra! Ez azt jelenti, hogy ha nem voltál elégedett, úgy érzed, nem tanultál semmit, nem tudtam Neked segíteni és csak az idődet pazaroltad, jelezd nekem és én visszautalom a képzés árát!

Fizetési módok

Fizetni banki átutalással, illetve bankkártyás fizetéssel is tudsz. A banki utalás választása esetén a visszaigazoló emailben díjbekérőt küldünk számodra, aminek a fizetési határideje 8 nap. Bankkártyás fizetés esetén a biztonságos és népszerű OTP SimplePay oldalára irányítunk, amin keresztül tudod kifizetni a részvételi díjat.

Biztonságos fizetés

A bankkártya adataidat nem ismerjük és nem is tároljuk. Az itt megadott bankkártyaadataid egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan kerülnek továbbításra a bankfióknak.

FONTOS!

Díjbekérőt és számlát automatikusan állítunk ki számodra az űrlapon megadott adataid alapján, ezért kérlek, hogy pontosan add meg az adataidat. A fizetés után elektronikus számlát állítunk ki minden résztvevőnek, amit emailen keresztül küldünk el.

Kérdésed van?

Ha felmerült benned bármilyen kérdés, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor kérlek írj nekünk e-mailt a smink@czopkonori.hu e-mail címre, és örömmel segítünk neked.