Csatlakozz a
#MINDENNAPÖNMAGADÉRT
30 napos női közösséghez!

Közösség - azonosulás - megosztás
Kis csoportban, személyre szabva.

A programba való csatlakozás folyamatos, a következő csoport indulása:
2022 I. negyedév.

Mi történik a 30 napban?

Fontosnak tartom, hogy történjék bármi, ne hagyjuk magunkat elsodorni. Két út létezik ebben a helyzetben: vagy magunkkal rántanak a mélypontok és sem magunkkal, sem a mentális jóllétünkkel, sem a lelkünkkel nem foglalkozunk és hagyjuk magunkat elsodorni, vagy felemelkedünk.
 
Mondani könnyű, megtenni annál nehezebb.
 
Mi motivál minket arra, hogy ma tegyünk meg valamit akkor, ha tulajdonképpen holnap is van nap? Mi motivál minket arra, hogy kitűzzünk célokat, törődjünk magunkkal és foglalkozzunk a nőiségünkkel, nőiességünkkel?
Pláne most, amikor senki nem látja. Görcsösség és megfelelni akarás nélkül, de fontos, hogy fejlődjünk és előre lépjünk.
 
Ha úgy érzed, hogy régóta mozgat az, hogy megtaláld és felfedezd a nőiséged, és megtaláld azokat az eszközöket, amikkel kifejezheted a nőiességed, akkor hidd el, nincs jobb időszak erre, mint a mostani. Tegyél egy lépést és csatlakozz egy olyan női közösséghez, ahol mindenki máshonnan érkezik: más múlttal, más megélésekkel, sérülésekkel, élményekkel és célokkal, de egy közös: tenni akarnak saját magukért, és egy szebb, jobb és kiteljesedettebb nőként kilépni az utcára, amikor zöld lámpát kapunk. Mindezt ép elmével, ép lélekkel.

Közösség

Az a szándék, hogy ne figyeljünk mások véleményére, teljességgel megvalósíthatatlan. Amire van hatásunk az az, hogy kinek a szavára, véleményére figyelünk, ezért fontos az a sokat emlegetett jó tanács: legyen melletted egy támogató közeg. Ebbe a csoportba olyan fejlődni vágyó hölgyeket várok, akik szívesen tennének maguk is hozzá a közösséghez és támogatnának másokat is abban, hogy a 30 nap végére közösen érjük el a nőiességgel, nőiséggel kapcsolatos célokat.

Azonosulás

Sokszor gondoljuk azt, hogy bizonyos dolgok csak velünk történnek. Azt érezhetjük, hogy vannak olyan érzések, kételyek, kérdések, félelmek, amik biztosan csak bennünk bukkannak fel. A jó hír az, hogy ez a valóságban nincs így. Az azonosulás a tökéletességre való törekvés és az ekörül kialakult szorongásaink feloldása. Találkozz olyan nőkkel, akiknek ugyanazok a kérdéseik, problémáik és vágyaik. Hidd el, együtt sokkal könnyebb!

Megosztás

Szerencsésnek mondhatjuk magunkat, ha akár egy olyan ember van az életünkben, akivel megoszthatjuk nemcsak a napunk történéseit és problémáit, de a céljainkat és mindazt, amit elérni és megvalósítani szeretnénk. Szerencsésnek mondhatjuk magunkat, ha valaki értő figyelemmel van irántunk. Ebbe a csoportba olyan nőkkel találkozhatsz, akik azért vannak itt, hogy minden nap tegyenek önmagukért és másokat is erre inspiráljanak.

Erről fog szólni ez a 30 nap.
Gyere velünk te is!

Czopkó Nóri

Missziója a nők mindennapi problémáinak, sminkkel kapcsolatos nehézségeinek megoldása.

Egyéni oktatásokon és csoportos workshopokon támogatja őket abban, hogy saját maguk megtanulják elkészíteni a mindennapi, szépítő sminkjüket, amitől elégedettebben, mosolygósabban és magabiztosabban indulhatnak neki a napnak. 

Több száz ügyfelénél volt lehetősége végignézni azt a változást, amin keresztülmennek: ahogy a legkülönbözőbb élethelyzetekből és élettörténetekből érkezve nemcsak a külsejükben történik változás, de különféle lelki folyamatok is elindulnak bennük.

A nőiesség és nőiség kiteljesedésének kutatása vezette őt a Károli Egyetem pszichológia szakára, mert hite szerint egy sminkes workshop sem csak a sminkről, hanem annál sokkal többről szól.

2019 nyarán ennek jegyében szervezte meg első női táborát, ősszel pedig a boltokba került első könyve, “SminkVarázs – A sminkről és a NŐről, aki mögötte vagy” címmel. A tavalyi évben több női vállalkozót is mentorált egy vállalkozói mentorprogram két szériájában.

Naponta pár perces bejelentkezés a kitűzött célok utánkövetésére

Az a cél, amit a legtöbb csoportba érkező nő megfogalmaz: "Szeretnék foglalkozni a nőiességemmel.", általában több kisebb célra bontható le. Ezeket a célokat fogalmazzuk meg hétköznap esténként pár percben egy közös Zoom hívásban, és ezekben támogatjuk egymást nap mint nap.

8 x 60 perces csoportos Zoom hívás

Tölts velünk hetente kétszer egy órát online és vegyük sorra közösen azokat a témákat, melyek mindannyiunkat foglalkoztatnak: női szerepekről, a saját nőiségünk megéléséről és eredetéről, sebezhetőségről, szépségről, vagyis mindarról, ami elválaszthatatlan részét képezi a nőnek, akik vagyunk.

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon

3 órás online SminkVarázs Expressz tréning

Az élő találkozók hiánya sem jelenthet akadályt abban, hogy megtanuljuk a sminkelés lépéseit és tisztázzunk egy sor olyan kérdést, ami minden nőben felmerül a sminkeléssel kapcsolatban. Végre rendet teszünk az információk tengerében, ami eddig a témáról rendelkezésünkre állt és megtanuljuk az alapvető lépéseket egy gyors, és a hétköznapi életbe is beilleszthető természetes smink elkészítéséhez!

Heti 1 szakértői interjú Zoom-on keresztül, ahol te is kérdezhetsz

A nőiség témája rendkívül szerteágazó, ezért hétvégente olyan szakértőket látok vendégül a csoportban, akiket a területük legjobbjainak tartok és számtalan értékes és hasznos gondolatot hoznak el nekünk a legkülönbözőbb, nőiséggel és nőiességgel kapcsolatos témában.

Facebook zárt csoport a tagoknak, ahol nyomon követhetjük egymás haladását

Tartsd a kapcsolatot a többi csoporttaggal, és ha nem tudtál részt venni a hívásokon vagy csak egyszerűen ismételnél, nézd vissza a csoportban az összes hívást, interjút és szakértői workshopot, amikor és ahányszor csak szeretnéd!

Privacy Preference Center