SMINKVARÁZS

– SMINKELD KI MAGADBÓL A LEGJOBBAT –

MIT KAPSZ ETTŐL AZ OKTATÁSTÓL?

Jól érzed magad a bőrödben, nőiesnek, szépnek és magabiztosnak érzed magad, ezt pedig a környezeted is észreveszi és elismerő pillantásokkal jutalmazzák, bármerre is jársz legyen szó egy átlagos irodai munkanapról, egy üzleti megbeszélésről, szülői értekezletről, baráti találkozóról vagy egy elegáns összejövetelről. A megfelelő smink minden helyzetben segít, hogy a legtöbbet hozhasd ki magadból, persze az alkalomhoz és az egyéniségedhez illően.

A baj csak az, hogy egy ilyen sminket elkészíteni egyáltalán nem könnyű. Mármint akkor, ha nem tudod mi áll jól, milyen színeket, eszközöket érdemes használnod és összességében hogyan sminkeld magad úgy, hogy az előnyös legyen.

MIRE SZÁMÍTHATSZ?

A bőrtónusod, haj- és szemszíned, arcformád alapján kiválasztjuk, mi az, ami neked jól áll.

Megnézzük, hogy milyen termékeid, ecseteid vannak már a sminktáskádban, és hogyan tudnád a meglévő termékeidet a legjobban kihasználni. A legtöbb hölgynek sok olyan sminkterméket rejt a neszeszere, amit még soha életében nem használt, ezeket is átnézve hozzuk ki a saját termékekből a legtöbbet.

Fontos, hogyha üres a neszeszered, akkor se csüggedj, minden eszközt biztosítok neked!

Az oktatás során közösen készítünk el lépésről lépésre egy nappali és egy alkalmi sminket, hogy másnap reggel számodra se okozzon gondot élesben kipróbálni a tanultakat a reggeli készülődésnél.

CZOPKÓ NÓRI VAGYOK

2011 óta sminkelek, de már kislány korom óta vonz a sminkelés és a női szépség témája. Azt a pillanatot keresem és szeretem a legjobban, amikor a smink elkészültekor a hölgyek arca felderül, a kisugárzásuk megváltozik, és elkezdenek ragyogni, egyszerűen csak azért, mert szépnek látják magukat.
Pedig nem történik varázslat, a smink egy eszköz, ami abban segít, hogy kihangsúlyozd a szépségedet, ugyanakkor soha nem ugyanaz a nő áll fel a székből egy smink után, mint aki leült.

A titok csak annyi, hogyha szépnek látjuk magunkat kívülről, attól sokkal jobban érezzük magunkat a bőrünkben, és ha megtanuljuk ezt az érzést nap mint nap a hétköznapokban is elérni a smink segítségével, akkor az egyértelműen pozitív hatással lesz az önbecsülésünkre.

Az 1 napos oktatás ára – korlátozott ideig – 19.970.- 

Az ár tartalmazza:

részvétel az egész napos tréningen
professzionális sminktermékek és eszközök ​biztosítása
segédanyagok, melyek mankót jelentenek majd neked az otthoni sminkeléshez

MIT MONDANAK AZOK, AKIK RÉSZT VETTEK A SMINKVARÁZS TRÉNINGEN?

HELYSZÍNEK ÉS IDŐPONTOK

2018. november 18. (vasárnap) 10:00-18:00 PÉCS

2018. november 25. (vasárnap) 10:00-18:00 BUDAPEST

A számodra megfelelő időpontot a lenti űrlapon tudod kiválasztani!

HELYSZÍNA pontos helyszínt e-mailben igazoljuk majd vissza.

RÓLAM ÍRTÁK

Nóri teljesen megváltoztatta a sminkről alkotott fogalmaim. Amellett, hogy mindig fantasztikusan érzem magam nála,
olyan tippeket kaptam tőle az arcápolással és a sajátkezűleg készített sminkeléssel kapcsolatban, hogy leesett az állam.
Nagyon-nagyon szeretem az alkotásait. Minden alkalommal egy új arcomat ismerhettem meg a szép sminkeken
keresztül, és ez mindig nagy örömmel párosult. Nagyon köszönöm Nóri, hogy vagy.

– NAGY GABRIELLA – 

REGISZTRÁCIÓ

Kockázat nélkül

Pontosan tudom milyen bosszantó, ha csalódottan mész haza egy képzésről mert úgy érzed, nem azt kaptad a pénzedért, amire számítottál. Szeretném, ha nálam ez soha nem fordulna elő, ezért 100%-os elégedettségi garanciát vállalok az oktatásaimra! Ez azt jelenti, hogy ha nem voltál elégedett, úgy érzed, nem tanultál semmit, nem tudtam Neked segíteni és csak az idődet pazaroltad, jelezd nekem és én visszautalom a képzés árát!

Fizetési módok

Fizetni banki átutalással, illetve bankkártyás fizetéssel is tudsz. A banki utalás választása esetén a visszaigazoló emailben díjbekérőt küldünk számodra, aminek a fizetési határideje 8 nap. Bankkártyás fizetés esetén a biztonságos és népszerű OTP SimplePay oldalára irányítunk, amin keresztül tudod kifizetni a részvételi díjat.

Biztonságos fizetés

A bankkártya adataidat nem ismerjük és nem is tároljuk. Az itt megadott bankkártyaadataid egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan kerülnek továbbításra a bankfióknak.

FONTOS!

Díjbekérőt és számlát automatikusan állítunk ki számodra az űrlapon megadott adataid alapján, ezért kérlek, hogy pontosan add meg az adataidat. A fizetés után elektronikus számlát állítunk ki minden résztvevőnek, amit emailen keresztül küldünk el.

Kérdésed van?

Ha felmerült benned bármilyen kérdés, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor kérlek írj nekünk e-mailt a smink@czopkonori.hu e-mail címre, és örömmel segítünk neked.

RÓLAM ÍRTÁK

Nagyon élveztem, mert nagyon sok új dolgot tanulhattam itt a sminkelésről. Az egész hangulata tetszett,
mindenki nagyon aranyos és olyan kis családi hangulat volt. Én mindenkinek nagyon ajánlanám,
aki csak egy kicsit is jobban szeretne megtanulni sminkelni.

– ANNA –