Szolgáltatásaim2018-12-12T13:11:00+00:00

SZOLGÁLTATÁSAIM

EGYÉNI SMINKOKTATÁS

Az egyéni sminkoktatás arról szól, hogy ne csak akkor érezd jól és magabiztosan magad, amikor a sminkelés során a segítségedre vagyok, hanem akkor is, amikor otthon a mindennapokban már egyedül kell boldogulnod. Az egyéni oktatás két dologról szól: a meglévő sminktermékeid hasznossá tételéről és a saját sminked elkészítésének megtanulásáról.

Ez egy innovatív oktatási tematika, amely lehet egyéni, illetve csoportos a létszám tekintetében, felépítésében dinamikus és proaktív. Használható gyakorlati tudást ad, amellyel növelhető a magabiztosság, felfedezhető és kiemelhető a saját szépség és kialakítható a legmegfelelőbb termékhasználati és termékismereti gyakorlat. Az oktatás során arc és egyéb analízisek során felmérjük és kialakítjuk a számodra leginkább használható technikákat.

Fontos, hogyha üres a neszeszered, akkor se csüggedj, minden eszközt biztosítok neked!

Időtartama: 3-4 óra
A résztvevők száma: 1 fő

SMINKVARÁZS WORKSHOP

A kiscsoportos oktatás célja hasonló, mint az egyéni sminkoktatásé, a különbség a résztvevők számában van. Ha nemcsak egyedül szeretnéd megtanulni, hogy mi az, ami neked jól áll, és hogyan tudod azt saját magadon megvalósítani, hanem szívesen tennéd ezt mások támogató társaságában, akkor kattints a részletekért!

JELENTKEZÉS

NAPPALI SMINK / ALKALMI SMINK

Akár szoktad magad sminkelni, akár nem, vannak olyan alkalmak, amikor nemcsak arra vágysz, hogy igazán jól érezd magad a bőrödben, hanem arra is, hogy ezt ne saját magadnak kelljen megvalósítanod.

Legyen szó akár portréfotózásról, ünnepi alkalomról vagy egy fontos találkozóról, jelentkezz be hozzám, ha szeretnéd kihozni magadból a maximumot!

MENYASSZONYI SMINK

Nem elcsépelt dolog, ha azt mondom, hogy ez egy nő életének egyik legfontosabb napja és állomása. Az én célom, hogy megtegyek minden tőlem telhetőt, hogy igazi hercegnőnek érezhesd magad a smink közben, és utána egész nap. A menyasszonyi sminket célszerű a nagy nap előtt próbasminkként elkészíteni, hogy az esküvő napján már minden tökéletes legyen. Ha szeretnéd, hogy a tanúk, koszorúslányok, örömanyák és a számodra fontos vendégek is tündököljenek a te napodon, akkor gondolj rájuk is!