Tini sminkoktatás

A tini sminkoktatás ötletét egyértelműen az igény szülte. Sok megkeresést kaptam szülőktől, hogy foglalkozom-e tinikkel, tartok-e számukra sminkoktatást. Egészen más információkkal rendelkezik a 12-18 éves korosztály, mint a legtöbb felnőtt vendégem: tökéletesen tisztában vannak márkákkal, termékekkel, trükkökkel. Ha a kezükbe vesznek egy ecsetet, szinte automatikusak a mozdulataik, hiszen megannyi YouTube videóval találkoztak már a témában.

Ugyanakkor számtalan kérdésük is van, hiszen azt az információdömpinget, ami feléjük áramlik, ebben a témában is nehéz feldolgozni, és a látottakat jól magukra vonatkoztatni. Ilyenkor fordul elő, hogy sok terméket kipróbálnak, de a bőrük állapota nemhogy javul, hanem esetenként sokkal rosszabb lesz. Megesik az is, hogy nehezen találják az összhangot saját maguk, és a viselt sminkjük között.

ÉRDEKEL »

Kinek szól tehát a tini sminkoktatás?

Minden 12 és 18 év közötti lánynak,

aki szeretné megtanulni, hogy mi lenne a megfelelő bőrápolás most, és a későbbi években,

aki szeretné megtanulni kiválasztani azokat a termékeket, amik jót tesznek a bőrével,

akit érdekel a sminkelés világa és szívesen megtanulná, hogy azt a rengeteg tudást, amit YouTube-ról elsajátított a témában, hogyan lehet kornak megfelelően, szülő-és tanárbarát módon megvalósítani,

aki szeretné tudni, hogy hiába a sok Instagram fotó és videó, számára mi az a smink, ami kiemeli a szépségét, és amiben magabiztosabban érezheti magát.

A tini sminkoktatást egyéni, és páros, illetve kisebb
csoportban is tartom.

Melyik lehet a legjobb választás?

Sminktanfolyam, sminkoktatás, csoportos sminkoktatás, alkalmi smink, menyasszonyi smink
EGYÉNI, PÁROS SMINKOKTATÁS

Az egyéni sminkoktatás 2, a páros pedig 3 órás. A páros oktatás a hasznos információk elsajátítása mellett jó móka lehet barátnővel, vagy testvérrel közösen! Ha egyéni-, vagy páros oktatás érdekes számodra, akkor kattints IDE!

Ajánlott életkor egyéni vagy páros oktatás esetén: 12-18 év között.

ÉRDEKEL »
CSOPORTOS TINI SMINKTANFOLYAM

A kiscsoportos oktatás max. 6-8 fős, időtartama 6 óra (hétvégi napokon 10 és 16 óra között, rövidebb szünetekkel, illetve egy órás ebédszünettel). Hiszek abban, hogy a csoportos oktatás lehetőséget ad nemcsak a sminkelésre, de új ismeretségekre is, és ami a legfontosabb: azonosulásra! Találkozni egymás kérdéseivel, félelmeivel egy olyan biztonságos közegben, ahol a cél, hogy mindenki önbizalommal teli önmagaként távozhasson.

Ajánlott életkor kiscsoportos oktatás esetén: 14-18 év között.

JÖVÖK A WORKSHOPRA »

Egész napos, gyakorlatias oktatás ára

- korlátozott ideig -

59.900 Ft

29.900 Ft

  • Interaktív elméleti blokk – a smink elkészítésének első lépésétől az utolsóig közérthetően
  • Sminkbemutató
  • Kérdezz-felelek a téged foglalkoztató lépésekben
  • Smink önálló elkészítése Nóri segítségével
  • Professzionális eszközök biztosítása a gyakorlatokhoz
  • Workshop munkafüzet
  • Ásványvíz- és kávébekészítés

Jelentkezem »

A következő csoportos oktatás időpontja:

2021. december 19., vasárnap – BUDAPEST

Helyszínek és időpontok

Egész napos workshop: elmélet + közös gyakorlat


2021. március 21.
vasárnap 10-18h
Budapest

TINI: 2021. március 21.
vasárnap 10-18h
Budapest

Jelentkezem »

Kockázat nélkül

Pontosan tudom milyen bosszantó, ha csalódottan mész haza egy képzésről mert úgy érzed, nem azt kaptad a pénzedért, amire számítottál. Szeretném, ha nálam ez soha nem fordulna elő, ezért 100%-os elégedettségi garanciát vállalok az oktatásaimra! Ez azt jelenti, hogy ha nem voltál elégedett, úgy érzed, nem tanultál semmit, nem tudtam Neked segíteni és csak az idődet pazaroltad, jelezd nekem és én visszautalom a képzés árát!

Fizetési módok

Fizetni banki átutalással, illetve bankkártyás fizetéssel is tudsz. A banki utalás választása esetén a visszaigazoló emailben díjbekérőt küldünk számodra, aminek a fizetési határideje 8 nap. Bankkártyás fizetés esetén a biztonságos és népszerű OTP SimplePay oldalára irányítunk, amin keresztül tudod kifizetni a részvételi díjat.

Biztonságos fizetés

A bankkártya adataidat nem ismerjük és nem is tároljuk. Az itt megadott bankkártyaadataid egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan kerülnek továbbításra a bankfióknak.

FONTOS!

Díjbekérőt és számlát automatikusan állítunk ki számodra az űrlapon megadott adataid alapján, ezért kérlek, hogy pontosan add meg az adataidat. A fizetés után elektronikus számlát állítunk ki minden résztvevőnek, amit emailen keresztül küldünk el.

Kérdésed van?

Ha felmerült benned bármilyen kérdés, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor kérlek írj nekünk e-mailt a hello@czopkonori.hu e-mail címre, és örömmel segítünk neked.

GYIK

Összeszedtem a leggyakrabban felmerülő kérdéseket a workshoppal kapcsolatban, hátha Neked is segít!

Hogy érdemes készülni a workshopra, kell-e vinnem valamit? Az otthon használt sminktermékeidet mindenképp érdemes elhoznod. Egyébként a nap során minden szükséges eszközt biztosítani fogok neked.

Lesz-e lehetőség terméket vásárolni? Igen, lesz, így ha szeretnéd néhány termékkel bővíteni a neszeszered, azt a helyszínen meg is teheted! A termékek árát készpénzzel vagy bankkártyával tudod majd kiegyenlíteni.

Fizethetek-e a helyszínen? A tréning díját előzetesen tudod kiegyenlíteni online bankkártyás fizetéssel (SimplePay rendszeren keresztül) vagy átutalással.

Adhatom-e ajándékba a workshopot? Természetesen! Ehhez kérlek írd meg az ajándékozott nevét a megjegyzés mezőben az űrlapon vagy egyeztessünk e-mailben!

Mi történik a jelentkezés után? Kapsz egy visszaigazoló e-mailt, amely megerősíti a jelentkezésed. Ha beérkezett az összeg, véglegesítjük a jelentkezésed és elküldjük Neked a részvételi díjról szóló számlát. A tréning előtti napokban pedig szintán e-mailben küldjük a fontosabb technikai információkat.